GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Összegyűjtöttünk néhány kérdést, amit gyakran feltesznek nekünk, hátha a Te kérdéseidre is választ találsz itt.

Az ételekről

 • Természetesen, aktuális ételeinket megtekintheted itt. Klikk ide!

 • A FitWay az étkezést fogja megkönnyíteni és élvezetessé tenni számodra, de a siker érdekében neked is tenned kell néhány dolgot. Segítségképp nyújtjuk a FitWay Kisokost, amit regisztráció után a profilodban találsz meg.

 • Számos ételérzékenység alapján kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb menüt, továbbá a LÉNYEG, hogy célodhoz igazítjuk a csomagod kalória és makrotápanyag tartalmát. A menükben szereplő ételek viszont fixek, azokon változtatni nem tudunk.

 • A FITWAY csomagod kalória és makrotápanyag értékeit a fiókodba bejelentkezve, az Árak, Csomagok menüpontban találod.

 • Természetesen! Laktózérzékenyként válaszd a Normál menüt, hisz az 100% laktózmentes.

  Ezt a menüt kérheted továbbá glutén- és halmentesen is.

 • Természetesen! Tejfehérje érzékenyként válaszd a tejmentes menüt. Ezt a menüt kérheted továbbá glutén- és halmentesen is.

 • Konyhánk cöliákiás étrend elkészítésére nem akkreditált, viszont amennyiben regisztrációkor jelzed gluténérzékenységed az érintett ételeknél gluténmentes alternatívát fogunk használni. Gluténmentes igényed regisztráció után emailen is tudod jelezni nekünk.

 • Persze! Regisztrációkor kiválaszthatod a halmentes opciót, így a halas ételeket csirkemellel helyettesítjük. Halmentes igényed regisztráció után emailen is tudod jelezni nekünk.

 • Természetesen! Ha vallási vagy egyéb okok miatt nem eszel sertést nem kell aggódnod, hisz a teljes FITWAY menü sertésmentes.

 • Ha a fentebb felsoroltakon kívül bármi más ételallergiád, érzékenységed van, kérünk regisztrációkor jelezd a kérdőívben az “egyéb allergiák” pontban és mi tájékoztatni fogunk, tudunk-e segíteni. Krónikus betegséggel rendelkezőket nem vállalunk, orvosi háttérrel nem rendelkezünk.

A csomagokról

 • Maximális eredményért és kényelemért válaszd az 5 vagy 6 napos csomagokat amiket hétfőtől péntekig szállítunk. A 6 napos csomagnál a szombati menüt pénteki napon szállítjuk dupla adaggal.

  Rendelési határidő tárgyhét előtti vasárnap éjfél!

  Rendelést lemondani 5 és 6 napos csomagnál csak egész hetet lehet tárgyhét előtti vasárnap éjfélig.

  A fizetéstől számítva 1 éven át bármikor felhasználhatod egyenleged.

 • Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz hétfőtől péntekig tőlünk étkezni válaszd a rugalmas 3 vagy 4 napos csomagokat, amelyeket a hétköznapok bármelyik napjára előre befoglalhatsz. Tárgyhéten legkésőbb szerda 9:00-ig tudsz 3 napos csomagot rendelni, amit így azokat csütörtökre és péntekre tudod befoglalni, pénteken dupla adaggal. Ezt követően már csak a következő hétre tudsz rendelést befoglalni a Naptárban. Kérjük vedd figyelembe, hogy a megvásárolt alkalmak módosítására az első megkezdett szállítási napot megelőző nap 9:00-ig van lehetőséged! Tipp: ha egyik nap nem tudnád átvenni az ételeket és már nem tudsz módosítani, kérd más címre, munkahely, ismerős stb.

 • Menüt váltani, pl laktózmentesről tejmentesre váltani csak az előzetesen megvásárolt kreditjeid felhasználása után tudsz, vagy ha egy újabb rendelést adsz le. Egyik menü megvásárolt kredtijei nem beválthatók másik menüre.

 • Csomagot váltani - pl. tömegnövelésről szálkásításra, vagy súlycsoport szerint 80-100 kg közötti csomagról 80 kg alattira - az Árak, Csomagok menüpontban tudsz. A már megvásárolt csomag kredtijei nem beválthatók egy másik csomagra. Ha közel a cél és tervezel váltani, azt javasoljuk válaszd az 1 hetes csomagot.

A rendelésről

 • Kedvedre választhatsz az online bankkártyás és a futárnál személyes készpénzes fizetési opció közül. Készpénzes fizetésed az első szállítási nap tudod rendezni futárainknál.

 • 5 és 6 napos csomag rendelésed tárgyhetet megelőző vasárnap éjfélig tudod megrendelni. Ezután csak a következő hétre tudsz 5 vagy 6 napos csomagot rendelni.

  3 és 4 napos csomagot a tárgyhéten is meg tudod rendelni, előző nap 9.00-ig beérkező rendeléseket tudjuk másnaptól szállítani, 3 napos csomagot legkésőbb szerda 9.00-ig tudod megrendelni a tárgyhétre, így azt csütörtökön és péntek szállítjuk, pénteki dupla adaggal. Ezt követően csak következő hétre tudsz 3 vagy 4 napos rendelést leadni.

A szállításról

 • Szállítási területeink jelenleg Debrecen, Józsa, Pallag és Bodaszőlő.

 • A kiszállítás hétfőtől péntekig 8:00-13:00 között zajlik. Futáraink kizárólag a szállítási címek logikus és hatékony sorrendjében tudnak haladni, ez alap feltétele annak, hogy mindenki időben megkapja az ételeket. Ezért egyéni kérésre, konkrét időpontra való kiszállítást nem tudunk biztosítani!

 • Ügyfeleink nagy része nincs jelen kiszállításkor, hiszen midnenki elfoglalt. Ez nem akadály, viszont kérünk olyan címet adj meg, ahol valaki át tudja venni számodra vagy előzetes egyeztetés alapján futárunk biztonságos helyre le tudja tenni(nem lopják el, nem eszi meg a macska stb :)). Nyáron javaslunk hűtőtáskát kikészíteni jégakuval arra esetre ha kiszállítás után csak pár órával tudod felvenni az ételeket.

  Ha valamilyen oknál fogva a futárunk nem tudja átadni az ételt vagy előzetes egyeztetés alapján biztonságos helyre letenni, 5 percnél tovább nem várhat, illetve ezután nem tudja garantálni az azonnali visszafordulást. Természetesen megkapod ebben az esetben is az ételeket, de lehet csak a kiszállítás végén. Ennek elkerülésében tud segíteni a másodlagos telefonszám, illetve egyén hasznos infó a futárnak.

 • Szállítási címed rugalmasan tudod változtatni szállítási területeinken belül, előző nap éjfélig a Naptár menüpontban. Tárgynapon nincs lehetőség címmódosításra, hiszen futáraink már úton vannak. Napközbeni címmódosítást nem tudjuk garantálni.