Regisztráció

Töltsd ki rövid kérdőívünk és pillanatok alatt meghatározzuk a célodnak megfelelő csomagot. A belépési adataid a regisztrációban megadott e-mailedre küldjük, kérjük ellenőrizd a spamet is.

Rendelés, csomagok

Bejelentkezés után már csak a személyre szabott ajánlatod fogod látni, a számodra megfelelő makrotápanyagokkal, kalóriákkal feltüntetve. Ha a mennyiségeken (csomagon) módosítani szeretnél a rendelés leadása előtt még megteheted.

Az 5 és 6 napos csomagot vasárnap éjfélig tudod megrendelni, amelyeket hétfőtől péntekig 8:00 és 13:00 között szállítunk, 6 napos csomag esetében pénteken dupla adaggal amit így szombaton tudsz elfogyasztani.

A 3 és 4 napos csomagok alkalmait adott héten belül tetszőleges napokra előre be tudod foglalni hétfőtől péntekig, akár pénteki dupla adaggal. A 3 és 4 napos csomagokat aktuális hétre legkésőbb kedd 9:00-ig (4 napos) és szerda 9:00-ig (3 napos) tudod megrendelni és befoglalni a Naptárban.

Részletek a GYIK-ben.

Szállítás

Szállítási területeink Debrecen, Józsa, Pallag és Bodaszőlő.
A kiszállítás hétfőtől péntekig 8:00-13:00 között történik.

Ételek, érzékenységek

A menüben szereplő ételeket a te célodnak megfelelő személyre szabott adagokkal készítjük el. A napi három étkezés ebéd, uzsonna, vacsora lefedi a kalóriaszükségleted 60-70 %-át, neked csak egy könnyű reggelit, tízórait szükséges összedobnod amikhez egyszerű tippeket is adunk a Fitway kisokosban. Igény szerint az uzsonnát eheted másnap reggelire, tízóraira is.

A normál menünk 100% laktózmentes, emellet elérhető tejmentes menü is, továbbá mindkettőt kérheted glutén- és halmentesen is. Az ételeket az egészséges életmódnak megfelelően minőségi és friss alapanyagokból, tartósítószermentesen készítjük el.

(Cöliákiákiás étrend elkészítésére konyhánk nem akkreditált, viszont amennyiben regisztrációdban jelzed gluténérzékenységed, az érintett ételeinket gluténmentesen készítjük el.)

Fizetés

Kedvedre választhatsz a készpénzes, online bankkártyás, illetve SZÉP-kártyás fizetési opciók közül. A készpénzes és SZÉP-kártyás fizetésed az első szállítási nap tudod teljesíteni futárainknál.