Spórolj időt és fektess az egészségedbe a FITWAY-el!!

A táplálkozás nagy mértékben befolyásolja a külsőnk, egészségi állapotunk, azonban az ehhez szükséges egészséges ételek elkészítéséhez sokunknak nincs elég ideje vagy szaktudása. Erre kínál egyszerű megoldást a FitWay.

Felejtsd el a főzést és fókuszálj arra ami a legfontosabb Számodra!

A napi 3 étkezés ebéd, uzsonna (snack) és vacsora úgy lett kialakítva, hogy az a legtöbb embernek tudjon segíteni a rohanó hétköznapokban, levéve a főzés és bevásárlás terhét. Mivel a FitWay lefedi a kalóriaszükségleted 60-70%-át, neked csak egy könnyű reggelit, igény szerint tízórait kell összedobnod, amikhez egyszerű tippeket is adunk (Fitway kisokos).

Extra Tipp: Ha napi 3 étkezéssel jobban érzed magad akkor a reggelin sem kell gondolkoznod, ugyanis a FitWay “snack” úgy lett kialakítva, hogy az tökéletes legyen másnap első étkezésre.

Válassz ételérzékenységednek megfelelő menüt!

Egyre többen szenvedünk valamilyen ételérzékenységben, éppen ezért a FITWAY számos megoldást kínál. A NORMÁL menünk 100% LAKTÓZMENTES, emellett elérhető TEJMENTES menü is, továbbá mindkettőt kérheted GLUTÉN- és/vagy HALMENTESEN is.

Az ételeket minőségi és friss alapanyagokból, tartósítószermentesen készítjük el.

(Cöliákiás étrend elkészítésére konyhánk nem akkreditált, viszont amennyiben regisztrációdban jelzed allergiád/érzékenységed az érintett ételeinket gluténmentes alternatívával készítjük el.)

Érd el a célod a személyre szabott adagokkal!

Legyen célod fogyás, súlymegtartás vagy tömegnövelés, bármilyen napi aktivitásod, a FitWay-nél figyelembe vesszük ezeket, ennek megfelelő kalória és makrotápanyag arányokkal készítjük el a menüben szereplő ínycsiklandó ételeket. A heti menükben szereplő ételek fixek, azokon változtatni nem tudunk, viszont az adagokat egyéni céloknak megfelelő kalóriák szerint személyre szabjuk.

Élvezd a rugalmas csomagokat és a tervezhető kiszállítást!

Maximális eredményért és kényelemért válaszd az 5 vagy 6 napos csomagokat amiket hétfőtől péntekig szállítunk. A 6 napos csomagnál a szombati menüt pénteki napon szállítjuk dupla adaggal.

Előfordulhat, hogy a hét egyik napján üzleti útra kell menned, vagy egy hosszú hétvégét tervezel a családdal. Erre az esetre hoztuk létre a tetszés szerint befoglalható 3 és 4 napos csomagokat, hogy ilyenkor se maradj egy teljes hétig FitWay nélkül.

A kiszállítás hétfőtől péntekig 9:00-13:00 óra között történik. Szállítási címed bármelyik napra tudod módosítani előző nap éjfélig. (Naptár menüpontban)

Szállítási területeink: Debrecen, Józsa, Pallag, Bodaszőlő.