Hogyan készülnek az ételeink?

Laktózmentesen, zsírszegényen, minőségi és friss alapanyagokból, tartósítószer mentesen készítjük el ételeinket. Cöliákiás étrend elkészítésére konyhánk nem akkreditált, viszont amennyiben kérdőívünkben jelzed allergiád/érzékenységed az érintett ételeinket gluténmentes alternatívával készítjük el neked. Továbbá lehetőség van halmentes étkezésre is.

Miért a Fitway?

Felejtsd el a főzést, spórolj időt és fektess az egészségedbe a FitWay Debrecennel. Egészséges heti menü napi 3 étkezéssel (ebéd, uzsonna, vacsora), személyre szabott adagokkal, sőt a regisztrációd mellé AJÁNDÉK reggeli és tízórai tippekkel is szolgálunk.

Miben vagyunk másak?

Abban, hogy ételeinket a Te célodnak megfelelő kalória és makrotápanyagok szerint tálaljuk. Étlapunk fix, viszont ha Te fogyni/súlyt megtartani/tömeget növelni szeretnél, akkor annak megfelelő szénhidrát köretet fogsz kapni, a fehérje mennyisége pedig kb. 2-2,5g/ts.kg között lesz. Étlapunkat folyamatosan frissítjük, hogy az a legváltozatosabb legyen, sőt ha törzsvendégünk vagy tippeket is adhatsz, mi az amit szívesen látnál a menüben. Napi menüd pontos kalória és makrotápanyag értékeiről emailen keresztül tudsz érdeklődni.

Mit kapsz a szolgáltatásunkkal?

Egészséges heti menüt napi három étkezéssel (ebéd, uzsonna, vacsora), amit profi szakács készít el friss és minőségi alapanyagokból, az adagokat pedig a KÉRDŐÍVED alapján táplálkozási szakemberünk határozza meg. Gondoltad volna, hogy lesz egy saját séfed, aki célodnak megfelelően főz? :) Egyedi fejlesztésű weboldalunkon REGISZTRÁCIÓ után kapsz egy személyes fiókot, ahol mindent nyomon tudsz követni; rendeléseid le tudod adni, szállítási címed módosíthatod, illetve reggeli és tízórai tippeket találsz a Menü alján. Ha pedig ételeink mellett edzéssel is szeretnéd segíteni a kívánt forma elérését, keresd profi partner edzőinket, akiket megtalálsz Instagram oldalunkon - @fitwaydebrecen.

Kiknek ajánljuk a szolgáltatásunk?

Elfoglalt embereknek akiknek fontos az egészség (vállalkozók, üzletemberek, alkalmazottak, anyukák), sportolóknak akiknek teljesítményéhez elengedhetetlen a megfelelő tápanyag bevitel, diákoknak akiknek a kemény tanulás, vizsgák mellett fontos az egészség is.

Mindenkinek akinek célja van, egészséges szeretne lenni, időt szeretne megtakarítani.

Víziónk

A FitWay víziója, hogy minél több embernek tudjunk segíteni az egészséges életmódban11. Manapság egyre nagyobb teret kap a tudatosság, de ezzel arányosan egyre nehezebb betartani a helyes étkezést. Célunk ezt megkönnyíteni Számotokra. A FitWay nem egy turbó diéta, hanem egy hosszútávon eredményre vezető és fenntartható egészséges életmód. Ezért kérjük adj időt magadnak, és nekünk is a siker érdekében. Ahogy elhízni sem lehet 2 hét alatt, úgy visszafelé sem működik gyorsabban.

Szállításról

A házhozszállítás INGYENES! Szállítási területeink: Debrecen, Józsa, Pallag, Bodaszőlő. Szállítási címed a profilodban (Naptár menüpont) akár minden napra rugalmasan változtathatod előző nap éjfélig. A kiszállítás hétfőtől péntekig 10 órától 13 óráig történik, igény szerinti szombati menüt pénteki napon szállítunk dupla adaggal.

Karácsony, Húsvét, Szilveszter és Újév kivételével egyéb ünnepnapokon is zavartalanul szállítunk.

Csomagokról

Lemondani, illetve befoglalni csak egész hetet lehet előző hét vasárnap éjfélig.
A fizetéstől számítva 1 éven át bármikor rendelhetsz, az egyenleged erejéig. Tipp: ha egyik nap nem tudod átvenni a megrendelt ételeket, kérd más címre, munkahely, ismerős stb.